Palvelut

Kylpyhuone- ja sauna­remontit laaduk­kaasti

Ammatti­laisen toteut­tamat kylpyhuone- ja sauna­tilat ovat viihtyi­siä, turval­lisia ja asiakkaan toi­veiden mukaisia. Kokemuk­semme erilaisista sauna- ja kylpy­huone­remonteista on antanut runsaasti ideoita ja toteutus­vaihto­ehtoja, joista kerromme mielellämme sinullekin. Hyvin suunnit­tellulla kylpyhuone- ja sauna­remontilla toteutat haluamasi tyylin ja sisustus­ratkaisut.

Kaunis kylpyhuone

Arjen ja kiireen keskellä on ihana rentoutua suihkussa tai kylvyssä. Tee kylpyhuo­neestasi rauhallinen ja viihtyisä maikka meidän avullamme. Asennamme sinulle nyky­aikaiset ja käyt­täjäystä­välliset kylpy­huonekalusteet ja -tarvikkeet sekä vaihdamme laatoitukset uuteen tyyliin sopivaksi. Uusittu kylpy­huone on puhdas ja raikas, sinun valitsemasi.

Viihtyisät saunatilat

Luo saunastasi rentout­tava ja tunnel­mallinen remontti­palve­luidemme avulla. Onnistunut sauna­remontti tietää saunalle pitkää ikää ja sinulle toiveidesi mukaisia löyly­hetkiä.

Remontti­tampere on asiakas­lähtöinen, rakennus- ja saneeraus­alan moni­puolinen yritys. Teemme kylpyhuone- ja sauna­remonttien lisäksi muitakin remontteja Tampereen ja Pirkanmaan alueella. Tutustu paremmin remontti­palvelui­himme

Ota yhteyttä, niin suunni­tellaan yhdessä unelmiesi kylpyhuone ja sauna! Tutustu myös muihin remontti­palveluimme!

Me remontoimme